tumblr statistics

Prihlásenie



Kto je online?

Práve tu sú 161 návštevníci a žiaden člen nie je on-line

Minichat

Vypnúť/zapnúť Zvuk Smajlíci História FAQ Kide Chat
18:07-- Eduard: No to sme dopadli teda! Ale je to vekom a samozrejme spoločenskými pomermi. Veľa všeličoho sa udialo, tak sa aj človek podľa toho nejak nastaví. Ja si hovorím každým rokom, že sa do niečoho pustím, ale vždy je to iba predsavzatie na Silvestra. Už sú iné priority, ale drieme to určite, nezanevieram. Uvidíme čo bude.
10:14-- Teslak: Aj u mňa priatelu už mi ostali v izbe lebo bicie, nejaké DJ prehrávače a zopár gitár.Ale neveril by si mi koľkokrát mi píšu ľudia ohľadom rady alebo opravy magnetofonov hlavne kotucakov.Ale celá zbierka je už dávno minulosť až na jeden mgf čo som dostal od kamaráta.
12:19-- Eduard: Jéééj, sem niekto aj píše? Ahoj Tomáš! No vieš, veľa vecí sa zmenilo, ale vidíš, žijem, zbierka zapadá prachom, ale pravidelne ju vysávam, takže nie je to až také zlé. Asi čakám na dôchodok, kedy budem mať na tieto veci omnoho viac času a voľnú myseľ.
13:18-- Teslak: Ako žiješ nebol som tu už niekoľko rokov
13:18-- Teslak: Ahoj Edo !
20:22-- Eduard: Zdravím, nie, 820-ku by som si chcel nechať. Tesla "expozíciou" som dosť oklieštil, nechávam si iba SM 260, 261 a 820-ku.
19:26-- glastron: zdravim eduard,nahodou teslu 820a nepredavate? dakujem
7:06-- Eduard: Palo, aj by som povedal, že je asi dobré sa zamyslieť či preferovať kvantitu, alebo kvalitu. Takže mojim plánom je oddeliť zrno od pliev a konečne na čo sa chystám už roky, zredukovať počet magičov doma. No ale je tu tá druhá zložka a to je čas. To už je horšie. Hodina denne by bol čas, ale na takúto robotu treba niekoľko hodín v kuse aby človek nestratil niť.
23:04-- PotPalo: Ono je hlavne problém s časopriestorom. Nieje čas a ani priestor. :S
17:01-- Eduard: Tak no, žijú, prežívajú, čaká sa na znovuzobudenie ktoré nie a nie prísť. :-)
14:15-- oneeeee: boomboxy ešte žijú .
18:22-- Eduard: No né, sem aj niekto chodí???? Krtek, kde máš web??? Ja žijem, s rúškom na ksichte!
14:52-- krtek: Všude to zdechlo, už to nikdo nesbírá :P
14:52-- karlosg: uz to tu zdochlo?
12:27-- Eduard: ... a posledný... :P
0:16-- PotPalo: Prvý! :P
18:40-- PotPalo: O mesiac o tomto čase už bude po Vianociach. Ako dobre. ;)
9:41-- Eduard: Aj tak to nikto nečíta a vôbec, netuším kde tá chyba je. Ja nemám čas čítať svoju vlastnú stránku! :P
16:38-- PotPalo: "webového profilu profilu " na hlavnej stránke...
18:32-- PotPalo: To jej otvoríme škárku bez sieťky, ale to je na druhom konci bytu, teda na balkóne, to by pavúky mali dlhú cestu až sem. To by trikrát zablúdili, než by sa mi sem odtiaľ dostali.
15:10-- Eduard: Ale jedno nechápem, ako tá hrdzavá mačka vie prejsť cez sieťku... O.O
14:43-- PotPalo: Aj u teba? Sedia v kúte a pozorujú dianie v miestnosti. Ja ich volám špióni. Ako sa dostanú dnu netuším, všade sú sieťky. Aj teraz tu jedného špióna mám, v kúte sa tvári že tam nieje.
12:25-- Eduard: Jáj Palino, rovnako ako nedokážem riešiť predčasný prechod žien do klimaktéria, nepomôžem ti ani v tomto. Blbá chrobač ale áno. Už sa sťahuje zvonka dnu a dom je plný spiderov.
22:22-- PotPalo: Blbá chrobač! Zase ten starý chrobák: keď sa prihlásim na boombox.sk (bez www, úvodná stránka) a kliknem na odkaz ktorý je s www na začiatku (áno, sú tu pomiešané časti stránky s a bez www), tak tam nie som prihlásený. A zrejme to funguje aj naopak. Preto som bol prihlásený kedysi dvakrát, páč to chcelo prihlásenie znova. Nejako to má rozdvojenú osobnosť, tento systém. Nech žije hmyz! :P
22:13-- PotPalo: Nič! Zabalené v troch červených krabiciach so striebornými hviezdičkami. Alebo pokiaľ predsa niečo, tak by som chcel svetový mier. Alebo aspoň svätý pokoj. :D
14:17-- Eduard: Palo zase rýpeš na moje najcitlivejšie miesta? :-) Ja mám problém s vianočnými darčekmi všeobecne a nieto ešte na boombox! Ozaj, čo chceš na vianoce pod stromček? O.O
13:16-- PotPalo: Ahóóój. Nech sa už niečo deje. Alebo sa čaká a bude to ako Vianočný darček? :D
6:31-- Eduard: Nazdar Maťo, ty telepat!!! Ešte ťa nedoštípali nadobro komáre? To som rád že si sa ozval, minulý týždeň som na teba myslel že ako sa asi máš. Super!
6:10-- yokohamaba: pozdravujem Eda a oznamujem,že žijem:-)
18:24-- Eduard: No, a to už ja nevyrábam, vôbec nič... Načo platím doménu a web? O.O

Iba registrovaní používatelia môžu prispievať do chatu, Zaregistruj sa alebo Prihlás

Fórum

Posledný príspevok
BOOMBOX.sk - Fórum

Voľná diskusia

Tu môžete diskutovať o všetkom možnom
COFI_NO_PUBLIC_WRITECOFI_NO_PUBLIC_WRITE_LOGINCOFI_ORCOFI_NO_PUBLIC_WRITE_REGISTER
COFI_GOTO_LAST_ENTRY
Fórum  » Voľná diskusia  » TESLA CONDOR
Jardo

Jardo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
11.01.2015 13:23

TESLA CONDOR

Ahojte,
obraciam sa na Vás s prozbou o radu,alebo pomoc.Konečne som dokončil dôkladné čistenie tohoto stroja /mal som to celé vykuchané/,ale k dokonalosti mu chýbaju tieto veci - Držiak,alebo madlo,,,gombík potenciometa recording level,,,anténny káblik zo zadu a nešťastné gumičky do mechaniky - snažil som sa ich šublerov premerať,ale nehrozí,sú total zdeformované a tá menšia je rozsypaná.Ak by ste mi pomohli zachrániť ďalšieho CONDORA,bol by som vďačný.Možno niekto máte tieto dielce.A možno mi aj poradíte rozmer tých gumičiek.Samozrejme som googlil,aj našiel PÁNA čo predáva črevá z tohto prístroja,no nejde mu o to aby zachránil,alebo aby mi pomohol dať dokopy tento stroj,ale vyložene chcel ryžovat na predaji.Ma condora,ale neúplného,dosť veľa vecí v tom chýba.Snažil som sa ho ukecať nech mi pustí ten knoflík ,no nechcel ani počut a predáva to len ako celok za 20e + pošta,čo sa mi vidí viac než dosť za 1 gombík.Pánko to predáva na bazoši - snáď to nie je niekto z Vás :),ale na druhej strane ak hej,snśď ho obmäkčím.Ďakujem za tipy,rady a každý názor.

Upravil Jardo - 11.01.2015 15:49




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
11.01.2015 19:56
Re: TESLA CONDOR
Vitaj v klube! Aj mne chýba REC level gombík, mám jedno, alebo dokonca aj dve zlomené madlá atď. Nemám rozmery gumičiek, dával som ich tam od oka a bolo to dávno, tiež som si to mohol niekde napísať, ale počuj, nemyslíš ty náhodou toho kreténa, čo si hovorí zberateľ a je z Moldavy nad Bodvou a má na bazar eska a buzoši aj 200 inzerátov? Lebo od toho to vystane, že ti predá gombík na Condora za dvacku. No určite má od nás utrum, my od neho nekúpime ani hrdzavý špendlík, prečítaj si chat aj históriu, tam ja toho o ňom habadej.

Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
Jardo

Jardo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
11.01.2015 20:47
Re: TESLA CONDOR
To bude on,cize som dalsi co nanho kaka.Natrafil som na panka z CZ.on tie gombiky dava za 250kč.Zatial sliedim a cakam Inak bratku,skade mas tie fajne orange pinch rollers? Ci to sa nehovori?



 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
16.01.2015 18:02
Re: TESLA CONDOR
Oranžové pinche mám z Avelmaku, ale už ich nemajú. Sú zo silikónu, fungujú, ako dlho, to si netrúfnem tipnúť. Ale v tejto debilnej dobe nás určite prežijú.

Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
Jardo

Jardo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
16.01.2015 20:54
Re: TESLA CONDOR
:) ja som z tade bral čierne,tie ešte majú + nejaké gumičky som bral.Dnes som poskladal condora /stále mi chýba madlo a gombík/.Všetko je ok,ale mechanika vydáva divné zvuky a jedna z 5-tich kaziet tahá,inak všetko funguje.Neviem či je tá mechanika už tak vytahaná a či sa v nej ešte rýpať,keď funguje,ale vadí mi ten pazvuk pri stlačení play /potom už to nerobí/To tahanie kazety /robí mi to originálka/ skušal som 5 Ks a iba táto jedna tahá.V inej mechanike netahá.čím to?



 
Jardo

Jardo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
17.01.2015 22:18
Re: TESLA CONDOR
Takže pazvuky idu od šneku čo vysúva hlavy.Ten šnek je moc natlačeny na ozub.Je to prkotina,ale nastavit to do optimal polohy je o držku,raz to preklzuje,potom zas neroztočí.Na 5 pokus som to dostal do spravnej polohy.



 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
17.01.2015 23:13
Re: TESLA CONDOR
Nechcem byť sviňa, ale o dva týždne to bude zase inak...

Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
Jardo

Jardo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
17.01.2015 23:42
Re: TESLA CONDOR
Takže ani nie deň porazí ma už.Pekne si to hralo a priadlo,všetko bolo paráda,ale...po vložení pásky po hodine (skušal som viacere) sa zastavi pohon cca po 2 sekundách.Robí to každá funkcia kazeťáku.Edo pls.Čo to zas rapluje?



 
Jardo

Jardo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
18.01.2015 14:10
Re: TESLA CONDOR
Tak som to poriešil.Po kompletnom rozobratí mechaniky, som našiel chybu.Pod hnacím kolesom /oproti capstanu/ su také vydličky,alebo kefky z tenkeho medeného pliešku.Zrejme snimač.Jedna strana bola ulomená,tak som tam nacínoval medený,tenký, káblik.Mechaniku som poskladal a po hodine testu to frčí.Condora som zložil a šupho na skrinu,nech sa tam vyníma :)Nechcem ho momentálne ani vidieť.

Upravil Jardo - 18.01.2015 16:18




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
18.01.2015 21:16
Re: TESLA CONDOR
Ja som ti hovoril, to sú svine staré škodovky. Ledva od toho odídeš, už sa urazí, že sa mu nevenuješ a trucuje.
Hej, boli dve mechaniky, optoelektronické na fotodiódu a kefkové. Ja som mal ten istý prípad, odhnili mi kefky, jasné že som chytil prvý kontakt z nejakého relé, rozobral, šup ho tam, napružil a hotovo, ide sa. To je jedno, že mi to zase nejde, ale kašlem na ne. Aj tak si ho nepúšťam, aj keď zvuk je super, ale ten kazeťák... aby som so zatajeným dychom tam dával každú kazetu či nebude blbnúť... to nie. Dobre si urobil. Tam mu je dobre.


Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
Fórum  » Voľná diskusia  » TESLA CONDOR
| + -