Práve tu sú 72 návštevníci a žiaden člen nie je on-line
Zháňam / Ponúkam / Chcem vymeniťPonúkame vám možnosť zúčastniť sa malého blšáku. Ak niekto niečo má a nechce to, alebo ak niekto niečo nemá a chce to, môže si sem pridať ponuku, alebo dopyt. Viac info a pravidlá vovnútri. |
COFI_NO_PUBLIC_WRITECOFI_NO_PUBLIC_WRITE_LOGINCOFI_ORCOFI_NO_PUBLIC_WRITE_REGISTER |
COFI_GOTO_LAST_ENTRY |
Fórum | » Zháňam / Ponúkam / Chcem vymeniť | » TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA |
Andrej 4 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
14.03.2015 16:55TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPAZdravím. Chcel by som kúpiť TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 najlepšie strieborný, ale nieje podmienkou. Ocenil by som výborný stav. Pokiaľ by bolo aj niečo iné v podobnej kvalite ponúknite prosím. Andrej |
Eduard 90 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: Bratislava Slovakia |
14.03.2015 18:57 Re: TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA Andrej, jednu dobrú radu ti dám, dávaj si pozor čo kúpiš. Tieto stroje sa veľmi zle rozoberajú a málokedy sú v top stave, pretože servis je náročný. O tom svedčí aj cena. Nikdy si ho nedaj poslať, precestuj aj pol republiky, ale musíš vedieť na čom si. Žiadne slabé pretáčanie, žiadne troška kolíše...Buzoš ponúkal už zopárkrát tento stroj, ale vždy keď som hovoril s majiteľom, mlžil a nevedel mi nič povedať o ňom. Kto takúto mašinu má v top stave, aj ti vie o nej niečo povedať. Kto ju zdedil po deduškovi, nevie nič, iba to, že stojí na eBay cez 200€. Eduard, Site admin www.boombox.sk |
15.03.2015 08:53 Re: TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA Ďakujem za info. Práve preto som sa obrátil sem. Chcel by som ho kúpiť od niekoho spoľahlivého. Cena je vysoká, ale čo mám robiť keď sa mi páči.Andrej |
mirda 6 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
16.03.2015 20:08 Re: TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA Zdravím,risknul jsem koupi z Francie,stálo mě to 5100 kč i s dopravou,nešel výškový repro,žárovky nesvítily a nepřetáčel mag.jen přehrával.U výškáče byl vadný kondenzátor,žárovky jsem nahradil ledkama,a že nepřetáčí mi nevadí.Je jasný,že potřeboval vyčistit a předek vyleštit,jsem velice spokojený jak hraje.Zkoušel jsem dostat magnet.ven ale to se mi nepovedlo,něco tam drží a nemůžu přijít nato co to je.Upravil mirda - 16.03.2015 20:08 |
16.03.2015 21:33 Re: TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA Myslíte že by som mal kúpiť tento:http://www.ebay.de/itm/Radiorecorder-Telrfunken-HIFI-Studio-1m-Ghettoblaster-/131456856117? Andrej |
mirda 6 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
16.03.2015 22:40 Re: TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA No vypadá pěkně,ale myslím že pod 230 euro nepůjde,plus doprava.Ale jestli na to máš,tak to kup.Určitě počítej s tím že nebude na 100%.Možná že bude?!Přál bych ti ho. |
Eduard 90 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: Bratislava Slovakia |
16.03.2015 23:12 Re: TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA Prajem ti, aby si sa z toho vyspal, pretože skoro tri stovky bez dopravy je ozaj šialené. Na rozdiel však od kultu SHARP GF-777, čo je ozaj nafúknutá bublina s neprimerane zlým zvukom oproti svojej vizáži sú toto lepšie vyhodené peniaze. Ja som len zvedavý, kedy sa dostanem k tomu svojmu. Len z tej obavy to naťahujem.Eduard, Site admin www.boombox.sk |
17.03.2015 09:28 Re: TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA Dal by ho za 220 + 30 pošta. Je to aj tak veľa. Nezdá sa mi ten signal meter, je trochu nakrivo?Andrej |
02.04.2015 15:17 Re: TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA Kúpil som rmgf a tiež bol indikátor nakrivo. Povedal som si že to bude nič, vyrovnám, posuniem ručičku, hovno zlatá rybka, tá pružinka čo vychyľuje ručičku bola prasknutá a ručička visela v 3/4 stupnice. Mohol som ho vyhodiť, bolo to neneopraviteľné.Eduard, Site admin www.boombox.sk |
Fórum | » Zháňam / Ponúkam / Chcem vymeniť | » TELEFUNKEN HI-FI STUDIO M1 KÚPA |