Práve tu sú 99 návštevníci a žiaden člen nie je on-line
Voľná diskusiaTu môžete diskutovať o všetkom možnom |
COFI_NO_PUBLIC_WRITECOFI_NO_PUBLIC_WRITE_LOGINCOFI_ORCOFI_NO_PUBLIC_WRITE_REGISTER |
COFI_GOTO_LAST_ENTRY |
» Voľná diskusia | » Neuvěřitelné |
Riki 11 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
04.06.2011 11:12NeuvěřitelnéTak pánové,tento přístroj jsem dnes prodal.co dodat? http://aukro.cz/grundig-concert-boy-208-i1633945288.html |
billo 17 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
04.06.2011 22:10 Re: Neuvěřitelné to je sialena cena ako z ruskeho serveru. tomu sa hovori stastie. |
velus 99 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
11.06.2011 18:03 Re: Neuvěřitelné Panenko skákavá, tatíčku brebtavý !!!! normální bylo tak 1000 korun. |
krtek 44 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
21.08.2011 22:07 Re: Neuvěřitelné Kazetovej deck s plastovým setrvačníkem... to je vtip? A hraje plynule?Já mám ve svým Technics RS-B665 taky jenom rotor od SMD motora a setrvačník veskrze žádnej. A ve zvuku je to poznat. Docela smutný,že i značkový komponenty postihl osud spotřební elektroniky. Nikdy už nechcu nic,co bylo vyrobený po roce 1985. Jsou to pozlacený hovna. Hlavně ten Technics. Mám v plánu ho zase vyměnit za můj starej Siemens RC555 s žárovkama,ručkovýma budíkama a SETRVAČNÍKEM. |
Eduard 90 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: Bratislava Slovakia |
22.08.2011 09:17 Re: Neuvěřitelné No bol som obarený, ja som ten Yamaha KX-393 deck totižto nikdy nemal potrebu otvárať, slúžil a slúži dodnes absolútne bez problémov, skúšal som nahrávať aj test signál, čo ja viem, to kolísanie tam určité je, ale nič strašné. Ale to bude asi tým, že som ešte nemal otvorený deck z 90. rokov. Veru, ja sa už tiež takejto elektronike vyhýbam. End of good old times!Eduard, Site admin www.boombox.sk |
billo 17 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
27.08.2011 11:12 Re: Neuvěřitelné uplne chapem, ze si si chcel kupit druhy deck Yamaha "do zasoby", ked sa nieco pokazi. presne taky isty problem mam aj ja, co budem robit, ked mi odide sucasny magnetak. je mi luto tych kaziet, tie chromove TDK SA 90 nemali chybu. a tiez mi boli celkom sympaticke Sony HF-S 90, take prisvitne zelene, aj ked tie az tak dobre nehrali. vsak bol to len "type I". |
» Voľná diskusia | » Neuvěřitelné |