Práve tu sú 139 návštevníci a žiaden člen nie je on-line
Voľná diskusiaTu môžete diskutovať o všetkom možnom |
COFI_NO_PUBLIC_WRITECOFI_NO_PUBLIC_WRITE_LOGINCOFI_ORCOFI_NO_PUBLIC_WRITE_REGISTER |
COFI_GOTO_LAST_ENTRY |
» Voľná diskusia | » JVC PC-5 |
libi.holan 9 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
23.01.2013 15:01JVC PC-5Zdravím,zase po delší odmlce jsem nahlédl a musím pochválit Eda za krásný obývací pokoj,takhle bych si to v budoucnu taky doma představoval.Ale ať neodbočuji od tématu který bych chtěl otevřít. Podařilo se mi sehnat kdysi krásny dnes čekající na renovaci radiomagnetofon JVC PC-A5l.Jelikoš to u těchto mašinek bývá je velice těžké sehnat v dnešní době kus v plném rozsahu a součástek i mne chybí některé části aby byl tento skvost byl úplný.Proto mám otázku jestli někdo s Vás nevlastní tento stroj,potřeboval bych vědět jak jsou uchycený repro bedny na věžičce.Stačí mi poslat obrázek mezi kusu ať si ho mohu vyrobit,hledal jsem a zatím se mi nic nepodařilo nalézt.Taky mi chybí madlo, ale sedí z modelu JVC PC-11 tak si ho budu přendávat.A ještě jedna věc,mám doma střed bez beden, jedná se o model SHARP GX-400 už funkční,pokud by ho někdo z Vás potřeboval mohu ho za něco vyměnit mi se zatím nepodařilo bedýnky sehnat. |
Eduard 90 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: Bratislava Slovakia |
23.01.2013 20:25 Re: JVC PC-5 Čau Libi, už som si myslel, že si sa dal na stredomorské korytnačky a dal svoje boomboxy do záložne. Držím palce pri zháňaní, ja mám pre zmenu jeden Philips D 8734 a chýbajú mi k nemu reprobedne a k Sharp QT-39 mi zase chýba stred a repráky mám v krabici a potom tu mám ešte k jednému novodobejšiemu Panasonicu tiež reprobedne na klip. Toto by mohlo byť zaujímavé vlákno, kto čo má, nech ponúkne. Jednoho času som mal možnosť zohnať Telefunken Studio Standart 1 bez reprákov, tak som to nechal ležať a Riky mi o pár dní keď som mu o tom hovoril povedal, že má niekoľko takýchto mašín doma na súčiastky. Takže vážení, sem sa, kto má aké torzá na výmenu, treba sa ozvať! Eduard, Site admin www.boombox.sk |
libi.holan 9 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
25.01.2013 19:34 Re: JVC PC-5 Ahoj Edo,jsem rád, že jsi otevřel tento problém s kterým se potýká každý kdo se zajímá o radiomagnetofony a určitě každému něco schází.Nebylo by naškodu se o tom tady zmínit a třeba se nám podaří další skvosty dát do úplného stavu.Mám doma krásny střed od JVC DC-7 a chybí mi obě bedny,jedná se o typ s rádiem,kazet.mechanikou a gramofonem,určitě ho znáš,je podobný jako JVC Dc-33,pak mám doma střed od FAIR MATE RD-831,taky chybí obě bedny.To jsou kousky které pokud se seženou bedýnky jsou ozdobou každé sbírky.A tak bych mohl pokračovat.Pokud bych na něco narazil z toho co ti chybí dám vědět.Libi |
» Voľná diskusia | » JVC PC-5 |