Práve tu sú 152 návštevníci a žiaden člen nie je on-line
Voľná diskusiaTu môžete diskutovať o všetkom možnom |
COFI_NO_PUBLIC_WRITECOFI_NO_PUBLIC_WRITE_LOGINCOFI_ORCOFI_NO_PUBLIC_WRITE_REGISTER |
COFI_GOTO_LAST_ENTRY |
» Voľná diskusia | » Rádio |
Stepaan 2 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
31.10.2013 11:54RádioDobrý den! Jsem tu nový, tak snad abych se představil. Jsem Štěpán a mám rád boomboxy. Nejsem hardkorový sběratel, mám pár levných kousků pro radost. Tak. A s tim souvisí i můj dotaz: Jde nějak předělat východní FM norma na dnešní západní? Jde mi jen o to, aby rádio ladilo, stupnice holt sedět nebude... Já a můj Sankei z Polska budem rádi. Díky. |
Eduard 90 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: Bratislava Slovakia |
31.10.2013 19:18 Re: Rádio Ahoj Štěpáne,vitaj na BOOMBOX-e! S týmto problémom sa stretávam často, ale nemám silu ho riešiť. U nás v Bratislave na východnej norme pre demonštračné účely je možné chytiť nejaké križovatky a preto to ani neriešim, ale možno mám v zbierke v depozite aj kus, ktorý by som rád spojazdnil na dnešnú plnohodnotnú západnú normu. Takže je to otázka budúcnosti, kedy sa do toho obujem. . Riešenie na tvoj problém je veľmi jednoduché, predávajú sa celé hotové moduly napríklad takýto konvertor. Osádza sa niekde na vstupný diel VKV, ešte som to nerobil, neviem kde presne. Ale určite máš v okolí nejakého zdatnejšieho elektrotechnika, bývalého opravára TV, pre ktorého je toto otázka ľavej zadnej. Eduard, Site admin www.boombox.sk |
krtek 44 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
01.11.2013 03:29 Re: Rádio To je na houby, já už bych počkal na digitál a pak kupoval konvertory. Jestli teda budou na OIRT normu. |
Eduard 90 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: Bratislava Slovakia |
01.11.2013 14:42 Re: Rádio Teda néžebych se rouhal velebnosti, ale u nás na Slovensku sa moc o digitálnom terestriále na rádiových frekvenciách moc nehovorí. Myslím, že to skôr my moji kamaráti budú nosiť litre vína filtrované cez obličky na hrob, než sa také niečo u nás zavedie.Eduard, Site admin www.boombox.sk |
Stepaan 2 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
07.11.2013 18:59 Re: Rádio Děkuji všem za odpovědi. On ten Sankei má držáky na pás přes rameno. Takže by bylo pěkné mít to vyřešené uvnitř přístroje a přenášet ho jako kabelu Ten konvertor vypadá přesně jako věc, kterou potřebuji. Paráda. Díky.Štěpán |
mr.michael 1 COFI_POST COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
17.11.2013 01:05 Re: Rádio Zdravim.Mam taky sankei s vychodni normou. O konvertoru jsem uz neco zaslech, ale zatim jsem to neresil, protoze par stanic jde chytnout i tak. Slozite to nevypada, takze o tom predelani ted zacinam taky uvazovat. Jenom budu muset najit nekoho, kdo mi to udela, ja se v elektrice nevyznam. Upravil mr.michael - 17.11.2013 11:39 |
» Voľná diskusia | » Rádio |