Práve tu sú 136 návštevníci a žiaden člen nie je on-line
Voľná diskusiaTu môžete diskutovať o všetkom možnom |
COFI_NO_PUBLIC_WRITECOFI_NO_PUBLIC_WRITE_LOGINCOFI_ORCOFI_NO_PUBLIC_WRITE_REGISTER |
COFI_GOTO_LAST_ENTRY |
» Voľná diskusia | » Vypeckuj rádio |
Schwarz14 17 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
24.07.2015 18:29Vypeckuj rádioAhoj Edo!!! Po veľmi náročnej práci som si dal oddych a nedalo mi to pozrieť na BOOMBOX.SK,že čo je tu nové.Hneď som narazil na videoklip Vypeckuj rádio. Mám na teba zopár otázok týkajúcich sa práve tohoto: 1.Kto ten klip točil?? 2.Koho bol ten magneťák v tom klipe? 3.Toto nie je otázka ale návrh:Zorganizuj spolu s tvojou ženou Petrou a nejakými tvojími kamarátmi nejakú párty alebo diskotéku alebo proste nejakú oslavu v štýle 80-tych rokov,pri ktorom by hrala hudba z nejakého toho Boomboxu a uploadni sem na stránku z toho nejaké to videjko.Na tieto účely sa najviac hodí Sharp GF-777 alebo Crown CSC-970L. Maťo Schwarz Upravil Schwarz14 - 24.07.2015 18:29 |
Eduard 90 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: Bratislava Slovakia |
24.07.2015 20:35 Re: Vypeckuj rádio Ahoj Maťo,Klip mal na starosti režisér Marco Procházka a za kamerou stál Miro Jaroš. Neviem ktoré štúdio robilo postprodukciu. Robíš si srandu koho bol magnetofón? Písal som že to bolo to moje Sanyo M-X720LU, ktoré som predával na buzoši. Už je predané, teší sa z neho niekto iný. Predal sa tento týždeň. Len škoda že som budúcemu majiteľovi už nemal čas podarovať ako bonus tento klip na DVD. Nezúfam, mám doma ešte jeden kus, ten si nechávam do zbierky. Maťo, organizácia takéhoto podujatia vôbec nie je jednoduchá záležitosť! Potrebuje zložitú logistiku - moje exponáty nie sú prispôsobené nejakému prenášaniu a skladovaniu niekde na nejakej akcii. Exponáty treba pred cestou zabaliť, vybaliť a znova zabaliť a znova doma vybaliť. Nakoľko sú to staršie veci, každý jeden prevoz by im iba škodil. Nevraviac o tom, že by som potreboval veľké množstvo obalového materiálu a dodávkové auto, ktoré by magneťáky prevážalo. Osobný prístup: Neviem si predstaviť, že by z auta vykladali stroje nejakí brigádnici platení 2€ na hodinu. Myslím, že by krabice lietali ako balíky na pošte. Nemôžeme všetko robiť sami. NEMÁM KAMARÁTOV! Vždy keď príde na lámanie chleba a potrebujem niečo ja, zrazu nikto nemá čas. Ale česť výnimkám. Nemám však ľudí špeciálne na takúto akciu. Organizácia podujatia: Aby to tam "žilo", je potrebné zohnať hudobnú produkciu (Dj-a), svetlá, priestory, povolenia, občerstvenie (stánky), splniť hygienické normy (WC, voda, riadenie zberu odpadu).... Návštevnosť: Kto by prišiel? Aj tak by sa to zvrhlo na chlastačku a nikoho by okolo polnoci už boomboxy nezaujímali. Ekonomika: Nie som zárobková činnosť, takže by som nemohol ani vyberať vstupné, ani brať peniaze za to, že niečo takéto poskytnem. A to z jednoduchého dôvodu: Nežijem zo vzduchu a odmietam sponzorovať takéto akcie so stratovým efektom. Čokoľvek sa na tomto Slovensku budeš snažiť robiť, každý ti bude aj tú prácu a starosti závidieť, nieto ťa ešte v činnosti podporovať. Nechcem sa dožiť po akcii, že niekto povie: "Bolo to o ničom, veď tu skoro nič nebolo, iba pár kazeťákov..." Nie Maťo, nič takéto nebude. Eduard, Site admin www.boombox.sk |
Schwarz14 17 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
25.07.2015 11:08 Re: Vypeckuj rádio Ahoj Edo!!Toto,čo som písal ten návrh 3 bol čisto len návrh.Nenútim ťa do toho aby to proste bolo opakujem čisto len návrh S pozdravom Maťo Schwarz Upravil Schwarz14 - 25.07.2015 11:14 |
» Voľná diskusia | » Vypeckuj rádio |