Práve tu sú 142 návštevníci a žiaden člen nie je on-line
Voľná diskusiaTu môžete diskutovať o všetkom možnom |
COFI_NO_PUBLIC_WRITECOFI_NO_PUBLIC_WRITE_LOGINCOFI_ORCOFI_NO_PUBLIC_WRITE_REGISTER |
COFI_GOTO_LAST_ENTRY |
» Voľná diskusia | » philips d8614 |
gusto100 2 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
02.03.2016 13:41philips d8614dobrý deň, philips d8614 super stroj iba tie nešťastné žlté priesvitné ozubené kolieska ....sú už rozpadnuté všetky, pozeral som po nete a objavujú sa tam vyrobené kolieska z 3d tlačiarní...aký je názor vás ľudí, ja s tým nemám žiadnu skúsenosť , no ak by to bolo reálne, potom by to super oživiť kazetovú mechaniku...ktorá už bola odpísaná... |
Eduard 90 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: Bratislava Slovakia |
02.03.2016 20:30 Re: philips d8614 Ahoj Gusto,veru tak, tie žlté kolieska nevydržali dlho. Iba asi 30 rokov. Nemohli byť vyrobené z tvrdého materiáli, pretože by potom boli hlučné. Ale nikto netušil že ako budú vyzerať o 30 rokov. Nástup 3D tlačiarní je fajn. Ide však o presnosť, analógový zvuk je náchylný na kolísanie, nemá buffer, nič, takže tam to musí byť ako tak presné, napriek tomu, že ten ozub ženie "iba" unášače. Dôležité je vyrobiť presne taký kus, má dokonca aj šikmé ozubenie na boku, zase tak jednoduché to asi nebude. Myslím si, že vždy lepšie koliesko z 3D tlačky ako žiadne. A že možno nevydrží dlho? Daj si vyrobiť čo ja viem 6 kusov a myslím, že máš na celý život aj s deťmi dokopy. Na strane druhej, nič netrvá večne, je otázne, čo na tom PHILIPSe odíde ako ďalšie. Pokiaľ máš k tomu kazeťáku vzťah, zainvestuj. Eduard, Site admin www.boombox.sk |
gusto100 2 COFI_POSTSCOUNTER COFI_OFFLINE_GUEST COFI_LOCATION: COFI_NO_LOCATION |
02.03.2016 22:31 Re: philips d8614 hej...je to zložitý stroj...nejde na ňom ani tuner,no je súčasťou dielenského nábytku a mp3 prehrávač na aux vstupe si lahodí ..iba výkonovo je to mp3 prehrááávačs deckom ked makal je to iba taká slabá odozva signááálu doslova.. |
» Voľná diskusia | » philips d8614 |