tumblr statistics

Prihlásenie



Kto je online?

Práve tu sú 72 návštevníci a žiaden člen nie je on-line

Minichat

Vypnúť/zapnúť Zvuk Smajlíci História FAQ Kide Chat
18:07-- Eduard: No to sme dopadli teda! Ale je to vekom a samozrejme spoločenskými pomermi. Veľa všeličoho sa udialo, tak sa aj človek podľa toho nejak nastaví. Ja si hovorím každým rokom, že sa do niečoho pustím, ale vždy je to iba predsavzatie na Silvestra. Už sú iné priority, ale drieme to určite, nezanevieram. Uvidíme čo bude.
10:14-- Teslak: Aj u mňa priatelu už mi ostali v izbe lebo bicie, nejaké DJ prehrávače a zopár gitár.Ale neveril by si mi koľkokrát mi píšu ľudia ohľadom rady alebo opravy magnetofonov hlavne kotucakov.Ale celá zbierka je už dávno minulosť až na jeden mgf čo som dostal od kamaráta.
12:19-- Eduard: Jéééj, sem niekto aj píše? Ahoj Tomáš! No vieš, veľa vecí sa zmenilo, ale vidíš, žijem, zbierka zapadá prachom, ale pravidelne ju vysávam, takže nie je to až také zlé. Asi čakám na dôchodok, kedy budem mať na tieto veci omnoho viac času a voľnú myseľ.
13:18-- Teslak: Ako žiješ nebol som tu už niekoľko rokov
13:18-- Teslak: Ahoj Edo !
20:22-- Eduard: Zdravím, nie, 820-ku by som si chcel nechať. Tesla "expozíciou" som dosť oklieštil, nechávam si iba SM 260, 261 a 820-ku.
19:26-- glastron: zdravim eduard,nahodou teslu 820a nepredavate? dakujem
7:06-- Eduard: Palo, aj by som povedal, že je asi dobré sa zamyslieť či preferovať kvantitu, alebo kvalitu. Takže mojim plánom je oddeliť zrno od pliev a konečne na čo sa chystám už roky, zredukovať počet magičov doma. No ale je tu tá druhá zložka a to je čas. To už je horšie. Hodina denne by bol čas, ale na takúto robotu treba niekoľko hodín v kuse aby človek nestratil niť.
23:04-- PotPalo: Ono je hlavne problém s časopriestorom. Nieje čas a ani priestor. :S
17:01-- Eduard: Tak no, žijú, prežívajú, čaká sa na znovuzobudenie ktoré nie a nie prísť. :-)
14:15-- oneeeee: boomboxy ešte žijú .
18:22-- Eduard: No né, sem aj niekto chodí???? Krtek, kde máš web??? Ja žijem, s rúškom na ksichte!
14:52-- krtek: Všude to zdechlo, už to nikdo nesbírá :P
14:52-- karlosg: uz to tu zdochlo?
12:27-- Eduard: ... a posledný... :P
0:16-- PotPalo: Prvý! :P
18:40-- PotPalo: O mesiac o tomto čase už bude po Vianociach. Ako dobre. ;)
9:41-- Eduard: Aj tak to nikto nečíta a vôbec, netuším kde tá chyba je. Ja nemám čas čítať svoju vlastnú stránku! :P
16:38-- PotPalo: "webového profilu profilu " na hlavnej stránke...
18:32-- PotPalo: To jej otvoríme škárku bez sieťky, ale to je na druhom konci bytu, teda na balkóne, to by pavúky mali dlhú cestu až sem. To by trikrát zablúdili, než by sa mi sem odtiaľ dostali.
15:10-- Eduard: Ale jedno nechápem, ako tá hrdzavá mačka vie prejsť cez sieťku... O.O
14:43-- PotPalo: Aj u teba? Sedia v kúte a pozorujú dianie v miestnosti. Ja ich volám špióni. Ako sa dostanú dnu netuším, všade sú sieťky. Aj teraz tu jedného špióna mám, v kúte sa tvári že tam nieje.
12:25-- Eduard: Jáj Palino, rovnako ako nedokážem riešiť predčasný prechod žien do klimaktéria, nepomôžem ti ani v tomto. Blbá chrobač ale áno. Už sa sťahuje zvonka dnu a dom je plný spiderov.
22:22-- PotPalo: Blbá chrobač! Zase ten starý chrobák: keď sa prihlásim na boombox.sk (bez www, úvodná stránka) a kliknem na odkaz ktorý je s www na začiatku (áno, sú tu pomiešané časti stránky s a bez www), tak tam nie som prihlásený. A zrejme to funguje aj naopak. Preto som bol prihlásený kedysi dvakrát, páč to chcelo prihlásenie znova. Nejako to má rozdvojenú osobnosť, tento systém. Nech žije hmyz! :P
22:13-- PotPalo: Nič! Zabalené v troch červených krabiciach so striebornými hviezdičkami. Alebo pokiaľ predsa niečo, tak by som chcel svetový mier. Alebo aspoň svätý pokoj. :D
14:17-- Eduard: Palo zase rýpeš na moje najcitlivejšie miesta? :-) Ja mám problém s vianočnými darčekmi všeobecne a nieto ešte na boombox! Ozaj, čo chceš na vianoce pod stromček? O.O
13:16-- PotPalo: Ahóóój. Nech sa už niečo deje. Alebo sa čaká a bude to ako Vianočný darček? :D
6:31-- Eduard: Nazdar Maťo, ty telepat!!! Ešte ťa nedoštípali nadobro komáre? To som rád že si sa ozval, minulý týždeň som na teba myslel že ako sa asi máš. Super!
6:10-- yokohamaba: pozdravujem Eda a oznamujem,že žijem:-)
18:24-- Eduard: No, a to už ja nevyrábam, vôbec nič... Načo platím doménu a web? O.O

Iba registrovaní používatelia môžu prispievať do chatu, Zaregistruj sa alebo Prihlás

Fórum

Posledný príspevok
BOOMBOX.sk - Fórum

Voľná diskusia

Tu môžete diskutovať o všetkom možnom
COFI_NO_PUBLIC_WRITECOFI_NO_PUBLIC_WRITE_LOGINCOFI_ORCOFI_NO_PUBLIC_WRITE_REGISTER
COFI_GOTO_LAST_ENTRY
Fórum  » Voľná diskusia  » sharp gf-4646
billo

billo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
22.05.2011 00:18

sharp gf-4646

na ebay konci sharp gf-4646, a stale je za 1 EUR...

http://cgi.ebay.de/Sharp-Ghettoblaster-GF-4646-Kofferradios-2-Radios-/130519191613?pt=Radios_Recorder&hash=item1e638cd03d




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
22.05.2011 10:28
Re: sharp gf-4646
Billo pochvala za postreh, vidím že si fanda!
Ooops, už je tam len 9 hodín do konca a cena je 15€. Ja som rozmýšľal takú striebornú 4646 znárodniť svokrovcom, ale nakoľko ma na tomto magneťáku nič neoslovilo, tak som si povedal nech im hrá aj naďalej Slovensko 1 v kuchyni a teraz som sa dozvedel, že si ho nechali na záhrade. Takže ak vám nejaký bezdomovec bude v okolí Starej Vajnorskej ulice v Bratislave ponúkať Sharp GF-4646, tak je určite kradnutý a budeme vedieť aj odkiaľ. Asi sa ho budem snažiť zachrániť a vylúdam ho od svokra.
No ale ten druhý tmavý, tak ten ma zaujal, v takomto prevedení som 4646 ešte nevidel.


Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
billo

billo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
29.05.2011 01:40
Re: sharp gf-4646
som skor taky fanda "teoreticky". nemam miesto, kde to davat, a ani cas to opravovat. takze net to "istí". vacsinou mi znami davaju stare veci a ja sa ich pokusam opravit. :)

ten sharp v hnedom mam, vyzera celkom fajn. ale je s vychodnou normou , takou divnou 64 - 77 MHz (pokracuje nad 74). zaujimave, ze aj teraz v BA sa tam daju chytit stanice, aj stereo (SR,fun-ko?). neviem, co su to za harmonicke frekvencie, ci to prebija z kablovky, ale hra to. dokonca stereo. skusal som toto pasmo aj na telefone, ked som si ho prepol na "japonsky" mód, ale asi ten telefon mal slabu antenu, tak v nom nehralo nic.




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
29.05.2011 08:51
Re: sharp gf-4646
Už mám tu svokrovu 4646 zabeštelovanú, tak pre ňu niekedy pôjdem na záhradu. Dúfam, že ma nejaký bezdomovec nepredbehne. Kazeťák je na ňom klasicky out ale viem, že rádio hrá. Človeče s tými normami si ma prekvapil, že to má natiahnutú OIRT. Nad 74 MHz boli kedysi služobné pásma, viem, že tam využívali frekvencie pred pár rokmi nejaké taxislužby a sanitky, neviem ale či z Kramárov, alebo to bol Ružinov. Na Trnávke som to chytal tak tak, takže asi Kramáre, lebo Ružinov by som chytal čistejším signálom. Inak nižšie sa dali chytiť stanice normálne stereo, ako prvá bola frekvencia Slovenskej televízie STV1, nedávno som sa rozprával s jedným človekom a ten hovoril, že jeho manželka počúva pri varení politické diskusie okolo obeda čo bývajú v nedeľu (no ten obed musí vyzerať) a potom tam bolo tuším Slovensko 1, kedysi Rádio Devín, odnož SRo a ešte jedna stanica. Na gramorádii Duo čo mám u mamky bol plynulý prechod na západnú normu boli práve tie služobné frekvencie, ktoré som veľmi jemným naladením dokázal počúvať. Tie sanitky čo tam boli, tak počul som iba dispečerku, asi raz sa mi podarilo počuť samotné vozidlo. No a čo sa týka tých harmonických, to je normálne, na blbšom tuneri počujem Fun rádio skoro po celom rozsahu a to že tie stanice kúria vysokým plameňom ako vysoká pec nikoho netrápi, hlavne že je to legálne schválené a že je nejaký nadmerný elektrosmog, to je vedľajšie.

Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
billo

billo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
01.06.2011 22:37
Re: sharp gf-4646
tie obedy sa tento vikend asi zlepsia lebo 3. juna vypnu tv analog z kamzika.

ak si vybavis ten strieborny u svokra, tak ti predam ten hnedy. ale neni to ziadna slava. vsetky gombiky chrcia (klasika). ked prepinam BAND, musim obcas jemne dotlacit, aby to malo kontakt. a aj trafo ma asi zly kontakt (??), lebo obcas cela masina zhasne, a musim jemne zatlacit privodovu snuru. magnetofon ma roztrhnuty remienok (tiez klasika). to je story na niekolko dejstiev. najskor som ju zalepil lepidlom na klinove remene. to bolo fajn, akurat, ze to hralo len pol dna. potom som kupil dlhsi remienok, vystrihol kusok aby to dlzkou sedelo a zalepil. to vydrzalo aj nejaky mesiac. potom mi v obchode nejaky predavac povedal, ze nech tam kupim trochu mensi a tensi. to bolo ok, ale hralo to rychlejsie. ) ked tam das spravny remienok, tipujem, ze magnetofon bude asi funkcny (??). je urceny len pre type I pasky, ale nahraval som na nom aj na chromove pasky (tdk sa 90, basf maxima 90) a ten zaznam bol perfektny.

prichytenie anteny ku pristroju bolo zlomene, tak som ho prilepil, prevrtal a dal jeden sroubik s matkou. matku vidno zvonku.

dvierka na kazetu maju pritlacne listy, ktore boli prasknute, tak, aby sa tolko nenamahali som pod ne dal plastovy polkruh z kvapiek do nosa . a druhu stranu som pretrel priesvitnym epoxidovym lepidlom.

okienko nad ukazovatelom stanic bolo vypadnute a znovu vlepene.

tak, ak ho stale chces, cenu tomu tipujem na 2-3 €... ked minuly tyzden stali 2 ks 15 eur, to je 7 eur na kus. a moj ma "pol-cas" rozpadu za sebou...

navrhujem za 3 € ti dam spolu "2-balik": ten hnedy sharp, a k tomu asahi cr 344.

http://www.auldies.euweb.cz/Asahi_CR-344.html
mono radio magnetofon asahi cr 344, vychodna norma FM/MW/SW, bez rucky, ale s manualom (jeho sucastou je el. schema). magnetofon ma vytahanu gumicku - hra, ale pooooomalsie. radio hra, ale ma vychodnu normu, SW som skusal, naladil som "radio cina" v ruskom jazyku.

ak ho uz mas od svokra a budes ho rozoberat, treba odsraubovat len 6 velkych zadnych sraubov. male drzia vnutro. potom musis zatlacit na kryt jednak, kde su horne gombiky, ale aj na sluchadlovej zdierke (do boku), a dobre je aj stlacit "do-poli" vsetky tlacidla na magnetofone.




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
03.06.2011 13:47
Re: sharp gf-4646
Ty si iný Mc Guyver Billo! Nestačil som sa diviť keď som čítal tvoje postupy, ale zase keď som si spomenul na to čo som robil keď som mal okolo 20 rokov, rozdiel tam nebol veľký. Cez víkend by som si mal ísť pre ten kazeťák, dúfam, že ma nikto z bezdomovcov nepredbehne. Potom sa ozvem, prípadne sem zavesím fotku toho Sharpa. No čo s tebou? Nechcem sa mi tieto lowendy už zhromažďovať, chcelo by to ďalšiu izbu, ale zase ísť proti heslu "Don´t kill boombox" a odolať tvojej ponuke tiež je proti pravidlám. Niečo poriešime. Zatiaľ dík!
Edo


Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
billo

billo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
03.06.2011 22:49
Re: sharp gf-4646
takze som ho pofotil.
http://billo.rajce.idnes.cz/sharp

som tiez z petrzky, stretnut sa mozeme napr. pred elektrom v auparku alebo pred tdp-ckom. sobota 11:00 moze byt? alebo nedela 11:00?

skusil som ho teraz pustit, na FM ide dokonca Radio Wien na 68+ MHz. hra to stereo na tej vychodnej norme. :) celkom dole klobuk dole pred sharpom po tom case za taky zvuk. hra to lepsie ako "cinska sunka" z mileticky, co ma kolegyna v robote.

ked som pustil magnetofon, bolo pocut vrcanie, takze motor ide. to by bola sranda, keby pasoval do tej tvojej 777-ky. pripadne nejaky prepinac.

normalne ma zacina chytat za nim nostalgia. ) ale nie je kde davat veci, a nie som pravy zberatel, skor co najdem ja alebo znami v pivnici. pofusujem a poslem dalej.




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
03.06.2011 23:16
Re: sharp gf-4646
Pekný je chlapec, škoda ho, ježišmária, kde to je všetko dám, už sa mi kazeťáky váľajú po zemi doma, prúúúser! A to mám v pláne zhromažďovať ďalej. No zajtra by sme chceli ísť na bicykle smer Trnávka a Žabák pre tú svokrovu 4646, nemyslím, že by bolo reálne sa o jedenástej stretnúť, ale tá nedeľa by šla. Kľudne aj pri TPD, ja bývam pár desiatok metrov od kauflandu. V sobotu večer budem múdrejší, možno ti udriem mail. Zatiaľ dík, samozrejme beriem.
Don´t kill BOOMBOX!!!


Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
billo

billo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
04.06.2011 00:07
Re: sharp gf-4646
ok, moze byt to tpd-cko v nedelu.

zda sa mi, ze na tej fotke vyzera lepsie ako v skutocnosti. a nepocut to chrcanie pri prepinani BAND-u.

no, priestorovo je trochu narocne. ako takto vselijako googlim elektroniku, tak jeden macher zbiera televizory, tak to ma este horsie.




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
04.06.2011 11:12
Re: sharp gf-4646
Pozerali sme na tú 4646 so ženou a zhodli sme sa, že naozaj nevyzerá tak ako si ho popisoval. Niekedy je krajšia fotka ako skutočnosť. Hlavne to býva keď ti pošle nejaká baba fotku z Pokecu .
No čo sa zajtrajška týka, prosím ťa, daj mi do mailu tvoje tel. číslo, od rána budem vonku a ak by sa dalo aj skôr ako o 11-tej, ja by som sa ti ozval. Vzal by som veci jedným šupom nech už nemusím potom lietať po vonku. Zatiaľ dík.


Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
billo

billo
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
20.07.2011 17:53
Re: sharp gf-4646
Foto oboch Sharp-ovych "dvojiciek" je fakt super. A uplne ziaria, ako su vycistene. Dikes aj za sprievodny clanok.



 
Fórum  » Voľná diskusia  » sharp gf-4646
| + -